Kerstcollectie bij De Huiskamer!

Nieuwe kerstcollectie bij De Huiskamer!

De Huiskamer is helemaal veranderd in een sfeervolle kerstwinkel. Dit seizoen zijn er veel mooie engelen, kerstmannen, rendieren, en kerstbomen in alle vormen te vinden. De kleuren van dit kerstseizoen zijn groen, petrol, goud, grijs, wit en zwart.

De decembermaand is een heerlijke tijd van het jaar om uw huis warm en gezellig aan te kleden. Dit kan met mooie windlichten en kaarsen, maar ook zachte schapenvachten en plaids geven direct een warme sfeer in huis.  Kom gezellig langs en laat u inspireren door de vele kerstartikelen en gezellige hoekjes in de winkel. Ook adviseren wij u graag met het uitzoeken van een decemberkado, uiteraard wordt alles feestelijk verpakt!

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *